| -
 Originally Posted by moneybee Αν και τη συγκεκριμένη περίοδο δεν είμαι πελάτης της FXCM (γιατί εξαΰλωσα κάποτε το λογαριασμό μου) παρόλα ταυτα απόλυτα ευχαριστημένος, χαίρομαι που επιτέλους υπάρχει ένα forum στα Ελληνικά όπου οι traders ή οι wannabe traders μπορούμε να ανταλλάσουμε εμπειρίες και setups.
Καλή συνέχεια σε όλους! Καλώς ήρθες στο forum μας και περιμένουμε να διαβάσουμε τις δικές σου αναλύσεις. Και για να είμαστε ειλικρινείς, δεν πρέπει να νιώθεις απογοητευμένος που "εξαΰλωσες" τον λογαριασμό σου, όλοι μας το κάναμε όταν ξεκινούσαμε να ασχολούμαστε με τις αγορές Greek Forum Admin Team
Forex Education & Seminars FXCM Hellas -
Καλημέρα
Καλημέρα σε όλους. είναι πολύ νέος ο χώρος για μένα, γιαυτό και είμαι ακόμα διστακτική. δουλεύω για την ώρα demo λογαριασμό.
-
 Originally Posted by Kapetan-S Καλημέρα σε όλους. είναι πολύ νέος ο χώρος για μένα, γιαυτό και είμαι ακόμα διστακτική. δουλεύω για την ώρα demo λογαριασμό. Καλώς ήρθατε λοιπόν, καλά κάνετε και είστε στο δοκιμαστικό λογαριασμό μιας και είστε ακόμα άπειρη... Περιμένουμε να δούμε τις αναλύσεις σας ώστε να σας βοηθήσουμε να γίνετε ακόμα καλύτερη....
Greek Forum Admin Team
Καλη σας μερα!
Ονομαζομαι Τασος και ασχολουμαι κι εγω ερασιτεχνικα με το forex! Χαιρομαι που βρισκω ενα φορουμ στα ελληνικα!
-
Γεια χαρά σε όλους
είμαι ο Δημήτρης και ασχολούμαι με το fx περίπου 6 μήνες. Προσπαθώ να μάθω τεχνική ανάλυση διαβάζοντας χρήστες του forum αλλά έχω χάσει τη μπάλα με τους όρους (?).
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους σας που μοιράζεστε τη γνώση σας για την υλοποίηση του κοινού στόχου μας.
Προσπαθήστε να κρατήσετε όσο μπορείτε, "ζωντανή" αυτή την ηλεκτρονική κοινωνία -
 Originally Posted by Tasos Καλη σας μερα!
Ονομαζομαι Τασος και ασχολουμαι κι εγω ερασιτεχνικα με το forex! Χαιρομαι που βρισκω ενα φορουμ στα ελληνικα!  Originally Posted by kapeos είμαι ο Δημήτρης και ασχολούμαι με το fx περίπου 6 μήνες. Προσπαθώ να μάθω τεχνική ανάλυση διαβάζοντας χρήστες του forum αλλά έχω χάσει τη μπάλα με τους όρους (?).
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους σας που μοιράζεστε τη γνώση σας για την υλοποίηση του κοινού στόχου μας.
Προσπαθήστε να κρατήσετε όσο μπορείτε, "ζωντανή" αυτή την ηλεκτρονική κοινωνία  Τάσο και Δημήτρη καλωσήρθατε κι εσείς στην ομάδα μας. Περιμένουμε τις αναλύσεις και τις ιδέες σας στα boards μας. Δημήτρη, αν κάποιες έννοιες σε μπερδεύουν μην ντρέπεσαι να στείλεις ένα mail με τις απορίες σου στο k.anthis@fxcm.gr . Αν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι, "χτύπα στο ψαχνό" Greek Forum Admin Team
Γειά σας
Γειά σας και απο εμένα,
Ονομάζομαι Ιερόθεος Μανώλας και είμαι απο την Κασσάνδρα Χαλκιδικής. Ασχολούμαι με το FOREX 3 χρόνια. Είμαι μέλος του forefactory όλα αυτά τα χρόνια και χαίρομαι που βρήκα ένα Ελληνικό site τόσο καλά οργανομένο.
Happy trading -
 Originally Posted by ierotheos4 Γειά σας και απο εμένα,
Ονομάζομαι Ιερόθεος Μανώλας και είμαι απο την Κασσάνδρα Χαλκιδικής. Ασχολούμαι με το FOREX 3 χρόνια. Είμαι μέλος του forefactory όλα αυτά τα χρόνια και χαίρομαι που βρήκα ένα Ελληνικό site τόσο καλά οργανομένο.
Happy trading  Ιερόθεε καλημέρα και καλώς ήρθες στην παρέα κι εσύ. Έχω δει ήδη τα μηνύματα σου στις διάφορες συζητήσεις μας επομένως απλά θα σε ενθαρρύνω να συνεχίσεις να συμμετέχεις με τις ιδέες και τις αναλύσεις σου.
Greek Forum Admin Team
Γεια σας,
είμαι ο Δημήτρης και σχετικά νέος στο trading.Μόλις άνοιξα live λογαριασμό στην FXCM και απο βδομάδα πιστευω να γίνω τακτικό μέλος στις συζητήσεις του forum.
-
 Originally Posted by texanos Γεια σας,
είμαι ο Δημήτρης και σχετικά νέος στο trading.Μόλις άνοιξα live λογαριασμό στην FXCM και απο βδομάδα πιστευω να γίνω τακτικό μέλος στις συζητήσεις του forum. Δημήτρη καλοσώρισες στο forum μας αλλά και στην FXCM. Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε σε ότι χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις σωστά το trading και τα υπόλοιπα μέλη του forum είμαι σίγουρος ότι μπορούν να σε συμβουλεύσουν για τα πρώτα σου βήματα.
Greek Forum Admin Team
Καλημέρα σε όλους! Είναι καινούρια στην αγορά του Forex και χαίρομαι που βρήκα ένα forum σαν αυτό. Ελπίζω να μπορέσετε να με βοηθήσετε να κάνω τα πρώτα μου βήματα...
Ευχαριστώ!!!
-
 Originally Posted by Elina28 Καλημέρα σε όλους! Είναι καινούρια στην αγορά του Forex και χαίρομαι που βρήκα ένα forum σαν αυτό. Ελπίζω να μπορέσετε να με βοηθήσετε να κάνω τα πρώτα μου βήματα...
Ευχαριστώ!!! Καλώς ήλθες στην παρέα μας! Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε στο ξεκίνημά σου. Θα σου πρότεινα να ανοίξεις ένα δωρεάν δοκιμαστικό λογαριασμό http://www.fxcm.gr/demo-forex-eur.php και να ξεκινήσεις το trading! Μη διστάσεις να ποστάρεις οποιαδήποτε απορία σου στο forum!
-
Καλημέρα Ελένη! Σ'ευχαριστώ για το θερμό καλωσόρισμα!
Έχω ήδη κάνει demo και έχω δουλέψει την πλατφόρμα αρκετά. Χαίρομαι που μπορώ να κάνω τις ερωτήσεις μου εδώ... Θα το κάνω σίγουρα!
Ευχαριστώ και πάλι!
-
Kalispera! Katevasa tin platforma sas kai thelo na ti dokimaso. Den exo ksanasxolithi alla mou aresei to antikeimeno. Thelo sintoma na kano katathesi. Kamia simvouli?
-
 Originally Posted by Petros22 Kalispera! Katevasa tin platforma sas kai thelo na ti dokimaso. Den exo ksanasxolithi alla mou aresei to antikeimeno. Thelo sintoma na kano katathesi. Kamia simvouli? Καλησπέρα Πέτρο!
Επειδη εισαι νεος στην αγορα θα σε συμβούλευα να δεις πρωτα το δοκιμαστικο λογαριασμο πριν προχωρησεις σε ανοιγμα live λογαριασμου. Εαν δεν εχεις κανει ήδη εγγραφη, μπορείς να κατεβασεις απο εδω κωδικούς για το demo λογαριασμο http://www.fxcm.gr/demo-forex-eur.php.
Επίσης, ρίξε μια ματιά στο παρακάτω video για τη χρήση της πλατφόρμας.
Για περισσότερα Video κάνε κλικ εδώ http://www.fxcm.gr/desktop-training-videos.php
Για όποια απορία προκύψει είμαστε εδώ!
|